OPROEP: Werkgroepleden gezocht voor het project ‘Hygiënisch werken in de thuiszorg’

Rezisto Maria Kwint - thuiszorg

De thuiszorgsector is een belangrijke schakel in de zorgverlening, vooral in deze tijd waarin steeds meer mensen thuis verzorgd worden. Het is daarom van cruciaal belang dat infectiepreventie ook hier goed geregeld is. Rezisto is daarom gestart met het project ‘Hygiënisch werken in de thuiszorg’, waarbij we samen met thuiszorgorganisaties in de regio werken aan een passend aanbod voor infectiepreventie.

Maar dat kunnen we niet alleen. We hebben jou nodig!

Rezisto Maria Kwint - thuiszorg

Ben jij werkzaam in de thuiszorg en heb je affiniteit met infectiepreventie? Dan zijn we op zoek naar jou! We willen een werkgroep samenstellen met vertegenwoordigers uit de thuiszorg, zoals kwaliteitsmedewerkers, aandachtsvelders, verpleegkundigen, zorgmanagers of andere functionarissen.

Samen gaan we aan de slag om infectiepreventie in de thuiszorg naar een hoger niveau te tillen. We maken hierbij gebruik van instrumenten die hun waarde al bewezen hebben in andere regio’s en we laten de ontwikkeling aansluiten bij het Kwaliteitsnetwerk Infectiepreventie in de langdurige zorg (KNIP-LZ).

De geschatte inzet is twee uur per week in 2023. Help jij mee om de infectiepreventie in de thuiszorg te verbeteren? Meld je dan nu aan voor de werkgroep en maak samen met ons het verschil!

Enquire now

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.