Vacatures

Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die ons helpen met het tegengaan van antibioticaresistentie in Noord-Brabant. Ben je geïnteresseerd in een van de onderstaande vacatures, laat het ons weten via contact@rezisto.nl

Rezisto Juist nu voor later

 

MBO/HBO project

  • Docenten van zorgopleidingen (HBO/MBO) in Noord-Brabant die invloed hebben op het curriculum van de eigen opleiding. Eén van de HBO/MBO vertegenwoordigers fungeert als projectleider. Zijn of haar inzet wordt geschat op ongeveer 4 uur per week. De werkgever van de leden van de werkgroep kan de daadwerkelijk bestede uren bij Rezisto declareren tegen een uurtarief dat overeenkomt met de loonkosten + 15% overhead.

     

  • Deskundigen Infectiepreventie met affiniteit met onderwijs. Het liefst ben je gecertificeerd als praktijkbegeleider in de gezondheidszorg. Geschatte tijdsbesteding is ongeveer 2 uur per week. De werkgever van de leden van de werkgroep kan de daadwerkelijk bestede uren bij Rezisto declareren tegen een uurtarief dat overeenkomt met de loonkosten + 15% overhead.

     

  • Stagebegeleiders uit langdurige zorginstellingen. Geschatte tijdsbesteding is ongeveer 2 uur per week. De werkgever van de leden van de werkgroep kan de daadwerkelijk bestede uren bij Rezisto declareren tegen een uurtarief dat overeenkomt met de loonkosten + 15% overhead.

 

Kwaliteitsnetwerk Infectiepreventie Langdurige Zorg (KNIP-LZ)

  • Een Auditor. Je bent bijvoorbeeld als zorgmanager, kwaliteitsverpleegkundige, beleidsfunctionaris of een andere professional die te maken heeft met kwaliteitszorg werkzaam in een instelling voor langdurige zorg in Noord-Brabant. De geschatte tijdsbesteding is een dag: een halve dag bezoek + voorbereidingstijd en het maken van de rapportage. Je werkgever kan je daadwerkelijk bestede uren bij Rezisto declareren tegen een uurtarief van dat overeenkomt met je loonkosten + 15% overhead.

 

Hygiënisch werken in de thuiszorg

  • Werkgroepleden hygiënisch werken in de thuiszorg. Sectorvertegenwoordigers met bijzondere interesse voor infectiepreventie. De geschatte inzet is twee uur per week in 2023. Je werkgever kan je daadwerkelijk bestede uren bij Rezisto declareren tegen een uurtarief van dat overeenkomt met je loonkosten + 15% overhead.