Communicatieprofessionals

Toolkit

Deze pagina is voor communicatieprofessionals binnen zorginstellingen in Brabant die in hun organisatie aandacht willen vragen voor infectiepreventie en antibioticaresistentie. Je kunt hier verschillende communicatiemiddelen downloaden die jou helpen in je informatievoorziening. Als je hier vragen over hebt, of je hebt tips voor ons, dan horen wij die graag. Neem gerust contact met ons op.

Inzet ambassadeurs

Naast de middelen kun je ook gebruik maken van ons netwerk en contacten. Een voorbeeld is de inzet van onze ambassadeurs. Ze spelen een grote rol bij onze communicatiestrategie. We zijn enorm trots dat we momenteel samenwerken met vijf ambassadeurs. Ze zijn inhoudelijk sterk. Juist de combinatie van persoonlijke ervaring en de inhoud van hun werkveld is mooi. Ze kunnen dit onderwerp voor jouw organisatie nog toegankelijker maken.

Op 3 juni 2023 is mevrouw Reijnierse helaas overleden. Haar wens, en die van de familie, is dat haar bijdrage in de bewustwording rondom antibioticaresistentie als ambassadeur voortgaat. We mogen daarom haar gezicht en verhaal blijven gebruiken.

Inhoud toolkit

Patiëntverhalen