Even voorstellen, Titia de Meijer

Graag wil ik mezelf voorstellen, ik ben de opvolger van Eefje Raams, projectmedewerker voor Rezisto. Mijn naam is Titia de Meijer, ik ben 55 jaar en ik woon in Vught. Ik heb Sociale Geografie gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht, en ben na de geboorte van mijn kinderen gaan werken in de gezondheidszorg. Eerst als secretaresse voor de Ambtelijk Secretaris van de Samenwerkende Ziekenhuizen in de regio Noordoost Brabant, het Jeroen Bosch Ziekenhuis en Ziekenhuis Bernhoven. ,

Later ben ik gaan werken voor het MCC, het Medisch Coördinerend Centrum, met als doel de samenwerking faciliteren tussen huisarts en specialist binnen de regio Noordoost Brabant. Toen het MCC ophield te bestaan, ben ik verder gegaan als kwaliteitsmentor in het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch.
Ook heb ik een periode gewerkt als zelfstandig ondernemer, in de sector welzijn, als yoga en meditatie docent. Om te zorgen voor extra inkomen in die tijd als ondernemer heb ik het nieuws voor doven en slechthorenden ondertiteld voor Omroep Brabant en heb ik als metgezel gewerkt voor patiënten met Parkinson en dementie in de thuissituatie.

Deze ervaring breng ik mee. Ik ben blij dat ik nu een bijdrage mag gaan leveren aan de preventie van antibiotica resistentie in de regio Noord-Brabant, bij Rezisto. Een mooie organisatie en een belangrijk onderwerp. Mijn wens is vooral om jullie ‘live’ te ontmoeten, iets wat in deze tijden niet meer vanzelfsprekend is…tot ziens!

Enquire now

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.