24 april 2024: Bijeenkomst ‘De rol van leidinggevenden bij infectiepreventie in de ouderenzorg’

Rezisto - ouderenzorg

‘Infectiepreventie…. wat moet jij er eigenlijk mee?’

Regionale bijeenkomst op woensdag 24 april 2024 over de rol van leidinggevenden bij infectiepreventie in de ouderenzorg.

Vraag jij je als leidinggevende weleens af wat nou precies je rol is bij infectiepreventie: welke taken horen er bij jou, wat mag je van anderen verwachten en wat vraagt het aan samenwerking in een
organisatie? Wil je hier meer duidelijkheid over en vind je het prettig om over dit onderwerp van gedachten te wisselen met collega’s? Dan is deze regionale bijeenkomst echt iets voor jou!

Deze bijeenkomst wordt door ons en onze collega-netwerken Zuid-Holland West en Holland West georganiseerd en vindt plaats in Dordrecht.

UITNODIGING

We nodigen je van harte uit om aanwezig te zijn bij een interactieve en verrassende bijeenkomst met acteurs, op woensdag 24 april as. over de rol van leidinggevenden bij infectiepreventie in de
ouderenzorg. Heb je collega’s met wie je samenwerkt op het thema infectiepreventie? Neem ze mee, zij zijn ook van harte welkom.

ActiZ, de branchevereniging van zorgorganisaties, organiseert deze middag voor leidinggevenden in de ouderenzorg, samen met het IP & AMR Zorgnetwerk Zuidwest-Nederland. Zonder steun van leidinggevenden gaan initiatieven op het gebied van infectiepreventie vaak als een nachtkaars uit. Zonde!

Tijdens de bijeenkomst hebben we het over taken en verantwoordelijkheden, bespreken we dilemma’s en nemen we gedragskeuzes onder de loep. We staan ook stil bij wat jij van anderen nodig
hebt en er is tijd om van collega’s te leren.

PRAKTISCHE INFORMATIE

  • Woensdag 24 april 2024 van 14.00 tot 16.00 uur
  • Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht
  • De inloop is vanaf 13.30 uur en na afloop drinken we een drankje

Meld je aan via ActiZ met deze link.

Je kunt gratis deelnemen!

We kijken er naar uit om je ontmoeten op 24 april a.s.

Hartelijke groeten,

Patricia van den Brink en Nicolet van Eerd
Namens ActiZ en de regionale ABR-zorgnetwerken Zuid-Holland West, Rezisto. Holland West

Enquire now

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.