Gratis Basisscholing – Terug naar de basis voor veilige zorg

HERKEN JE DIT?

Infectiepreventie en hygiënisch werken volgens de protocollen en afspraken binnen je organisatie klinkt als iets vanzelfsprekends, juist in de zorg voor kwetsbare mensen. In de afgelopen coronatijd werd dit nog eens extra duidelijk. Echter, in de langdurige zorg waar zaken als huiselijkheid, lastig te instrueren cliënten en samenwerking met mantelzorgers en vrijwilligers de dagelijkse praktijk zijn, is infectiepreventie toch een vak apart.

Voor die praktijksituaties waar je tegenaan kunt lopen of mogelijk al tegenaan gelopen bent, is een basisscholing hygiëne en infectiepreventie ontwikkeld!

 

VOOR WIE?

Alle verzorgenden, verpleegkundigen, helpenden, welzijnsmedewerkers en thuiszorgmedewerkers in de langdurige zorg. Op een later moment ook voor vrijwilligers en mantelzorgers. Thema 1 en 4 worden digitaal gegeven via zoom. Thema 2 en 3 vinden live plaats in Tilburg (thema 2) en Oosterhout (thema 3). Zie voor data en thema’s het bijgevoegde document Uitnodiging basisscholing najaar 2022

 

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Meld je dan zo snel mogelijk aan via y.hermans@nazb.nl o.v.v je naam, functie, welk(e) thema(‘s) je kiest en je BIG nummer indien van toepassing. Je ontvangt na inschrijving een definitieve bevestiging met een zoomlink voor de digitale scholing of het adres voor de live scholing.

Enquire now

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.