SaMeDi gaat door met webinar “Er heeft iemand in de wachtkamer gebraakt”

Op 3 maart 2021 organiseerde de Samenwerking Medici en Dierenartsen (SaMeDi) haar 2e webinar. Het eerste onder de vlag van Rezisto. Tijdens het webinar werd de overname van SaMeDi door Rezisto gepresenteerd. Rezisto zal het project voortzetten tot tenminste 2023. De hoop is uitgesproken om in de loop van 2021 weer fysieke bijeenkomsten voor de Brabantse SaMeDi netwerken te kunnen organiseren!

Het webinar “Er heeft iemand in de wachtkamer gebraakt!” ging over de overeenkomsten en verschillen met betrekking tot infectie preventie in de huisartsen- en dierenartsenpraktijk. Jan Kluytmans, Els Broens, Cindy de Both en Petri Kuijlaars lieten hun licht schijnen op de zinnige en onzinnige dingen die gebeuren, protocollen en audits. Het webinar is hier terug te kijken.

De SaMeDi netwerken bestaan uit 10-20 lokale huisartsen en dierenartsen. Er zijn 11 netwerken verspreid over Noord-Brabant. De deelnemers komen 2 maal per jaar bij elkaar om elkaar (beter) te leren kennen en te spreken over een zelf gekozen onderwerp, een bezoek te brengen aan een interessante locatie (laboratorium, veebedrijf, elkaars praktijken, alles kan) en samen te eten. Het doel is om laagdrempelige, lokale netwerken te vormen waarin men elkaar kent en kan vinden als dat nodig is. Bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met Rozan van Rossum via rvrossum@lto.nl. Wellicht kunnen we u verbinden met een bestaand netwerk of samen met u een nieuw netwerk starten.

 

Enquire now

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.