Even voorstellen, Laura Overhorst

Laura Overhorst

Laura Overhorst

Mijn naam is Laura Overhorst en ik ben 22 jaar. Ik woon in Lexmond en daarnaast ben ik vaak in Amersfoort te vinden bij mijn vriend.

In augustus 2021 ben ik gestart als Beleid en Management Trainee Zorg en Welzijn bij High Select. Als Trainee bij High Select doe je in twee jaar werkervaring op bij verschillende organisaties in de Zorg en volg je daarnaast een intensief Ontwikkelprogramma met Coaching, Trainingsweekenden, Workshops, Intervisie en Inspiratiesessies.

Onlangs ben ik als onderdeel van deze twee jaar gestart bij Rezisto in de rol van projectmedewerker/projectleider. Als projectleider houd ik me bezig met een project rondom Transmurale Werkafspraken BRMO gericht op de patiëntenoverdracht. Daarnaast mag ik ook meewerken aan een aantal andere toffe projecten binnen Rezisto.

Ik doe momenteel twee opdrachten bij twee verschillende organisaties. In mijn andere opdracht ben ik projectleider van drie interessante projecten bij een eerstelijnszorg gezondheidscentrum in Nieuwegein.

Voordat ik bij High Select startte als Trainee, heb ik mijn studententijd doorgebracht op de Vrije Universiteit in Amsterdam. Daar heb ik de bachelor Bestuurs- en Organisatiewetenschap gestudeerd en heb ik in mijn derde jaar nog een minor Communicatiewetenschap gevolgd. In de zomer van 2021 heb ik mijn masterdiploma behaald voor de master Beleid, communicatie en organisatie.

In mijn vrije tijd kun je me vaak vinden in de keuken. Ik houd me namelijk graag bezig met het bakken van de creatiefste taarten of andere zoete lekkernijen. Deze creativiteit die in mijn hobby’s tot uiting komt, zet ik ook graag in op mijn werk. Al die taartjes en koekjes moeten er natuurlijk wel weer afgetraind worden. Ik heb dan ook jarenlang met heel veel plezier getennist en momenteel doe ik aan kickboksen en zumba. Verder ben ik altijd te porren voor een spelletje (zeker als het 30 seconds betreft…). Als je ooit nog een teamspeler zoekt voor een escaperoom, dan houd ik me ook zeker aanbevolen.

Ik sta te trappelen om heel veel te leren de komende maanden bij Rezisto en mijn steentje bij te dragen binnen het netwerk!

 

Enquire now

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.