Even voorstellen, Dré Bartels en Lenneke Fleerakkers

Mijn naam is Dré Bartels. Ik ben 19 jaar huisarts geweest in Friesland en woon nu 2 jaar in Noord Brabant. Sinds eind 2021 ben ik onder andere werkzaam bij Rezisto. In Friesland heb ik Diagnostische Toets Overleg programma’s gemaakt, bij Rezisto wil ik samen met de specialisten DTO’s  in combinatie met antibioticagebruik gaan maken.
Als huisarts is het gebruik van antibiotica een onderdeel van het vak waar je elke dag mee bezig bent, het vraagt elke werkdag aandacht, het juiste gebruik van antibiotica is essentieel. Niets mooier dan via Rezisto me hiermee als expert bezig te mogen houden.

Mijn naam is Lenneke Fleerakkers. Sinds 2003 ben ik praktijkhoudend huisarts in Rijen. In  2020 heb ik de opleiding kaderhuisarts spoedzorg afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik ook veel geleerd over didactiek en  geef en maak ik frequent onderwijs aan/voor huisartsen (in opleiding), triagisten en doktersassistentes. Ik vind dit erg leuk om te doen. Toen Rezisto op zoek was naar huisartsen heb ik daarom ook gereageerd omdat ik het onderwerp van antibioticaresistentie erg interessant en belangrijk vind. Inmiddels heb ik onderwijs gevolgd over antibioticabeleid/resistentie en hoop ik binnenkort mijn 1e FTO te geven.

Enquire now

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.